Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Niculina Stoican Petrica Mitu Stoian

Conform primelor informații cântărețul a suferit complicații în urma unui tratament post Covid pe care l-ar fi urmat. Acesta sustine ca Petrica Mitu Stoian era terorizat de aceasta si a iesit la pensie de la Ansamblu Maria Tanase din cauza ei.

Niculina stoican petrica mitu stoian
Petrica Matu Stoian Si Niculina Stoican Ce Mi O Fost Mai Drag Pe Lume Youtube Youtube Music

Multe s-au spus despre relația pe care Petrică Mâțu Stoian o avea cu Niculina Stoican.

Niculina stoican petrica mitu stoian

. Fanatik ADVERTISEMENT În ziua în care corpul neînsuflețit al regretatului cântăreț de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a părăsit Reșița cu destinația Craiova un scandal uriaș a izbucnit în lumea folclorului românesc. Niculina Stoican este profund îndurerată așa că a mărturisit ce s-a întâmplat în ultimele zile de viață ale artistului. 0253 Petrică Mîţu Stoian - Coace Doamne prunele. Între timp sora artistului s-a decis să discute despre ce s-a întâmplat cu adevărat între cei doi.

Niculina Stoican - Ce vrea viata de la mine. Artistul s-a stins din viață la 61 de ani după ce a ajuns în stare critică la Terapie Intensivă. Cum se apără Niculina Stoican după acuzațiile lansate de impresarul. Niculina Stoican a explicat motivul pentru care Petrica Mițu Stoian s-ar fi pensionat de la Ansamblul Maria Tanase instituție al carei director general este Niculina Stoican.

Cum se înțelegea. Câteva acuzații dure i-au fost aduse cântăreței Niculina Stoican după moartea colegului ei de breaslă Petrică Mîțu Stoian. Impresarul lui Petrica Mitu Stoian face acuzatii grave la adresa cantaretei de muzica populara Niculina Stoican. Vestea că Petrică Mîțu Stoian a murit a venit ca un trăznet pentru vedetele din România care l-au apreciat dar și pentru fanii care l-au iubit și i-au fredonat piesele de-a lungul timpului.

Vasile Ciobanu si Pertica Mitu Stoian - Am pe nasu mare domn. Doru Guşman impresarul regretatului artist spune că trupul neînsufleţit al artistului nu trebuia dus la Ansamblul Maria Tănase din Craiova de unde el a plecat supărat. Şi Niculina Stoican s-a arătat foarte afectată de trecerea în nefiinţă a colegului ei de scenă Petrică Mîţu Stoian. Ce a spus familiei la ora 5 dimineata in timp ce era transportat la spital.

Niculina Stoican a fost responsabilă pentru pregătirea inmormantarii dar un scandal mai vechi nu i-au lăsat pe apropiați să își ia rămas bun de la artist. Muzica populara din Oltenia. Petrica Matu si Niculina Stoican - Pentru mandra mea frumoasa. Ce probleme avea.

Niculina Stoican a fost protagonista unui gest emoționant astăzi la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. 0534 Cel mai frumos dans al mirilor la o nuntă moldoveneasc. Colaj recital Niculina Stoican si Petrica Mitu Stoian. Petrică Mîțu Stoian cunoscutul interpret de muzică populară a murit la spitalul din Reșița.

Impresarul sustine ca vorbise cu sora lui Petrica Mitu. Nici sufletul nu-mi mai calcă la Maria Tănase. Cum se apara Niculina Stoican de acuzațiile care i-au fost aduse de catre impresarul regretatului artist Petrica Mițu Stoian. Petrica Matu Stoian Biografie Casatorit - Image Mag.

Melodie Petrica Mitu Stoian Niculina Stoican si Constantin Enceanu - Colaj de cantece. Niculina Stoican - Mandrulita-s pe placere. Luni 8 Noiembrie 2021 2200. Niculina Stoican si Petrica Mitu Stoian - A naibii de ibovnica.

Niculina Stoican - Fire-ati ai dracu dusmani. Niculina Stoican Constantin Enceanu Petrica Mitu Stoian colaj cu cele mai frumoase melodii folclorice de dans și voie bunăNiculinaStoican PetricaMituSt. Playlist1Petrica Matu Stoian si Constantin Enceanu - Mai Petrica cu mustata2Niculina Stoican si Petrica Matu Stoian - Cine n-are ibovnica3Constantin Ence. Petrica matu stoian biografie casatorit.

Petrica Mitu Stoian Niculina Stoican si Constantin Enceanu - Colaj de cantece. Petrică Mâțu Stoian a fost condus pe ultimul drum. Fostul impresar al lui Petrica MItu Stoian o acuza pe Niculina Stoican că l-ar fi terorizat pe artist Fotomontaj. Ultimul telefon dat de Petrica Mitu Stoian.

Niculina Stoican a explicat motivul pentru care Petrică Mîțu Stoian s-ar fi pensionat de la Ansamblul Maria Tănase instituție al cărei director general este Niculina Stoican. Niculina Stoican - Iubeste-ma puisor. Lucia Lazar se afiseaza cu Petrica Matu WOWBiz. El avea probleme cu inima cu o valvă care trebuia operată și care se pare că i-a făcut această complicație.

Niculina Stoican în lacrimi după moartea cântărețului Petrică Mîțu Stoian Știu că a avut probleme cu inima și că a fost la un tratament cu ozonoterapie și de acolo s-au declanșat problemele. Sa nu te sperii. Petrică Mîţu Stoian s-a stins din viaţă sâmbătă la secţia de ATI a Spitalului Reşiţa. Niculina Stoican dezvăluiri despre Petrică Mâțu StoianEl cu ceva timp în urmă a Cântăreața nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi.

Petrica Matu Stoian - Concert aniversar 25 ani de cariera VII Petrica Mitu Stoian - Cand eram baiat odata. Colegii de la Ansamblul Folcloric Maria Tănase din Craiova familia și apropiații au fost alături de acesta. Niculina Stoican în lacrimi după moartea lui Petrică Mîţu Stoian. Petrica Mitu Stoian muzica populara live sarbe hora colaj live Contact.

Era mehedinţeanul cu suflet să cuprindă o lume Cunoscutul interpret de muzică populară Petrică Mîţu Stoian a murit aseară la Spitalul Judeţean din Reşiţa. După impresarul lui i-a adus acuzații grave susținând că regretatul maestru s-ar fi pensionat din cauza ea ea s-a implicat în ceremonia organizată în memoria artistului. Dupa cinci ani de relatie idilica Lucia Lazar mama Alinei Puscas si Gheorghe Turda si-au spus adio anul trecut in primavara dupa care au inceput sa. Niculina Stoican - Esti bogat cu doi parinti.

Artistul de 61 de ani se recupera după ce fusese bolnav de COVID. Cum se apără Niculina Stoican de acuzațiile care i-au fost aduse de către impresarul regretatului artist Petrică Mîțu Stoian. Impresarul solistului a susținut că acesta nu se înțelegea cu vedeta ba chiar că s-ar fi pensionat din cauza ei.

Niculina stoican petrica mitu stoian
Petrica Mitu Stoian Si Niculina Stoican Geaba Beau Geaba Mananc Beau Sis Talk Show

Niculina stoican petrica mitu stoian
Pin On Muzica Preferata

Niculina stoican petrica mitu stoian
Niculina Stoican Constantin Enceanu Petrica Mitu Stoian Cele Mai Frumoase Melodii Long Sleeve Blouse Women Long Sleeve

Niculina stoican petrica mitu stoian
Pin Op Fashion Mix

Niculina stoican petrica mitu stoian
Pin On Romanian Yugo Music

Niculina stoican petrica mitu stoian
Niculina Stoican Si Petrica Mitu Stoian Vezi Mai Nana Vad Si Eu Nana Sis

Niculina stoican petrica mitu stoian
Niculina Stoican Si Petrica Mitu Stoian Cine I Pe La Poarta Lina Youtube Incoming Call Screenshot Romania Incoming Call

Niculina stoican petrica mitu stoian
Petrica Matu Stoian Si Niculina Stoican Ce Mi O Fost Mai Drag Pe Lume Youtube Youtube Music

Posting Komentar untuk "Niculina Stoican Petrica Mitu Stoian"